Diensten

Sound Advice is ontstaan vanuit een gevoel dat de moderne winkels geen tijd meer hebben of besteden aan een stukje service voor hun klanten. Sommige proberen het wel maar de uiteindelijke dienstverlening sluit niet aan bij de wensen van de klant.

Groot Onderhoud

Onze website is momenteel in revisie. We verwachten dit klaar te hebben voordat de onderstaande teller op nul staat ;)

Advies

Een goed advies bespaard meer dan het kost !

Sound advice staat gekend om de persoonlijke benadering en adviezen die wij kunnen geven ten aanzien van de selectie van systemen, plaatsing en aansluitmogelijkheden die u wenst en wat u echt nodig heeft. Daarbij zijn we wars van onnodig hoge kosten voor randsystemen zoals bekabeling en meer omdat de techniek bewijst dat het niet nodig is.

Meer weten over onze " no-nonsense " benadering ? Neem vrijblijvend contact op.

Bwaren wat goed is

Weggooien is zonde...

De huidige maatschappij is een wegwerp-maatschappij, iest wat niet meer voldoet aan onze nieuwe standaarden beland al gauw op de schroothoop terwijl veelal oudere systemen door een eenvoudige aanpassing soms nog vele jaren mee kunnen.

De keuze om een nieuw systeem te kopen is en blijft de uwe, wij adviseren slechts wat de voordeligste, beste of juist mooiste oplossing is, geheel naar uw wensen.

Onsite Support

Aan de keukentafel ...

Wilt u uw bestaande geluidssysteem laten evalueren door ons omdat u een upgrade overweegt, omdat u andere luidsprekers wenst of het geheel niet lekker werkt voor uw gevoel, dat kan allemaal door Sound Advice verzorgd worden.

Om het makkelijk te maken voor u hebben we de onderstaande Vouchers in het leven geroepen die u in staat stellen om vooraf reeds te kunnen bepalen hoeveel het mag gaan kosten en waar u -volgens u - het meeste profijt van heeft.

Advies

Een goed advies is goud waard. Daarom hebben wij deze vouchers in het leven geroepen. Deze kunt u voor uwzelf aanschaffen of zelfs kado doen aan die goede vriend(in) die zo graag zijn/haar installatie eens goed op orde wil brengen.

Advies Voucher 1 Uur

Dit voucher geeft recht op 1 uur persoonlijk advies door Sound Advice.

Inwisselbaar voor online, digitale of telefonische adviezen alsook voor persoonlijk advies bij u thuis. Dit voucher is alleen geldig in combinatie met een bijbehorende factuur waaruit de betaling blijkt. Bij bezoeken aan huis kan Sound Advice een voorrijdtarief berekenen.

Advies Voucher 2 uur

Dit voucher geeft recht op 2 uur persoonlijk advies door Sound Advice.

Inwisselbaar voor online, digitale of telefonische adviezen alsook voor persoonlijk advies bij u thuis. Dit voucher is alleen geldig in combinatie met een bijbehorende factuur waaruit de betaling blijkt. Bij bezoeken aan huis kan Sound Advice een voorrijdtarief berekenen.

Setup Voucher

Dit voucher geeft recht op een (her) installatie van uw AV systeem door Sound Advice.

Dit vind plaats op de door u gekozen locatie. Deze herinstallatie is gelimiteerd tot maximaal 2 uur aaneen en vereist volledig werkende apparatuur en systemen. 


DEEL DEZE PAGINA!

Sound Advice Certificeringen

Onze technici hebben diverse trainingen doorlopen en certificeringen behaald.

Adres

De Wittstraat 35
5121 HP Rijen
KvK: 70768552
BTW : NL001625320B84

Contacten

Email: info@soundadvice.nl 
Telefoon +31 (0)6-55355200 

Onze Merken

Yamaha AV & Hifi
Yamaha CA
YoloLiv
RODE